Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Радомишльській громаді вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 17.02.2020 11:33
Кількість переглядів: 350

15 лютого Україна відзначала  День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та  річницю виведення військ з Афганістану. Військовий обов‘язок у «гарячих точках» гідно виконували і наші земляки. Щороку ми віддаємо данину пам’яті та поваги загиблим, висловлюємо слова підтримки живим.

14 лютого з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у місті Радомишль відбулися покладання квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам та зворушливий концерт, який підготували учні та викладачі Радомишльської дитячої музичної школи разом з працівниками міського Будинку культури.

Зі словами подяки до воїнів-інтернаціоналістів та рідних загиблих воїнів та найкращими побажаннями здоров’я, миру, злагоди та благополуччя звернувся Радомишльський міський голова Володимир Тетерський.

Після привітальних слів за  особисту мужність і героїзм при виконанні інтернаціонального обов’язку, активну участь у громадському житті та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав Володимир Романович Тетерський вручив Почесні грамоти ветеранам воїнам-афганцям від Радомишльської міської ради та Радомишльської районної ради. Почесні грамоти від Радомишльської райдержадміністрацію вручив  керівник апарату Радомишльської РДА Володимир Сташенко. До всіх присутніх звернувся Валерій Жлуктенко, голова Радомишльської районної організації ветеранів.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять тих воїнів-інтернаціоналістів, які не повернулись до дому живими та тих учасників бойових дій, які в наш час боролись за цілісність нашої держави.

Низький уклін вам, здоров’я, благополуччя, затишку вам і вашим родинам. Світла пам’ять загиблим, які до останнього виконали свій військовий обов’язок! Віри та надії, впевненості та перемог усім нам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних