Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

НА РАДОМИШЛЬСЬКОМУ СТАДІОНІ ВСТАНОВИЛИ КАМЕРИ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ

Дата: 04.02.2020 15:16
Кількість переглядів: 2721

Останнім часом в місті почастішали випадки нищення комунального майна. Населення задля розваги трощить лавочки, псує дорожні знаки, смітить в громадських місцях. Варто згадати міський парк та стадіон «Авангард», де невідомі понівечили фігури «Поляни казок» та потрощили глядацькі трибуни.

Нарікають жителі і на те, що деякі горе-водії ганяють місцевими вулицями на шаленій швидкості, не думаючи про наслідки.

У зв’язку з останніми хуліганськими подіями на стадіоні виникла нагальна потреба у встановленні системи відеофіксації на спортивній арені нашої громади та у міському парку. Відеокамери дають змогу бачити в реальному часі і переглядати відео в записі за досить тривалий період. Наявні шестимегапіксельні камери чітко фіксують навіть те, що відбувається у нічну пору доби  та здатні працювати певний час без електроживлення. Це не лише сприятиме оперативнішому розкриттю злочинів, а й попереджатиме їх. А також забезпечить якісну охорону правопорядку.

Тому тим, хто полюбляє «культурно відпочити» в громадських місцях, варто замислитись: чи палити та тушити недопалки об майно, яке належить всій громаді? Трощити  трибуни, лавки на площі, нівечити дитячі майданчики -  ці дії  класифікуються як хуліганство – адміністративне правопорушення. У разі вчинення такого виду правопорушень неповнолітніми віком від 14 до 16 років тягне за собою накладення штрафу на батьків або осіб, які їх замінюють, від п'ятидесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (ч. 3 ст. 184 КУпАП).

Міською радою буде продовжена робота, щодо встановлення камер відеоспостереження і в інших місцях нашого міста, що покращить правопорядок загальнодоступних громадських місцях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних