Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Гранти, конкурси лютий 2020

Дата: 28.01.2020 15:02
Кількість переглядів: 816

Звертаємось до ініціативних мешканців, громадських організацій та всіх, хто своїми ідеями хоче покращити життя, дозвілля, роботу та просто створити комфортні умови у нашій громаді!

 Якщо у Вас вдосталь сил, ідей та ініціатив, то Вам не завадить додаткове фінансування для їх втілення. В цьому Вам може допомогти грант. А  що таке грант? Грант - це одне із джерел фінансування, у формі безоплатної цільової субсидії, коштів, техніки чи інших ресурсів, що безповоротно надається донором на конкурсній основі некомерційній організації чи приватній особі. Найголовніше завдання на шляху до отримання гранту - написання (заповнення) якісної, грамотно скомпонованої грантової заявки.

Починаючи з лютого 2020 року щомісяця відділ економічного розвитку Радомишльської міської ради випускатиме бюлетень про актуальні грантові можливості та конкурси для молоді, громадських організацій та ініціативних мешканців громади.

Наш інформаційний бюлетень про гранти та конкурси шукайте та завантажуйте тут:

Бюлетень гранти лютий 2020 

Якщо Ви вмієте не лише мріяти і розповідати про свої ідеї, але й знаходити сили та можливості для їх реалізації, втілення їх у життя, тоді цей бюлетень з грантовими можливостями стане Вам у нагоді. У разі виникнення питань та необхідності консультацій з порядку заповнення та подання заявок, відділ економічного розвитку Радомишльської міської ради завжди готовий Вам допомогти!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних