Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Щедрий вечір в Радомишльській дитячій музичній школі

Дата: 23.01.2020 09:38
Кількість переглядів: 366

Чи є на світі щось краще, щось сердечніше, ніж український Святвечір, ніж незрівнянні в своїй красі українські колядки? Чи чули ви про маленьких колядників? Коли настають різдвяні свята, маленькі колядники, піймавши чарівним неводом найяскравішу зірку і викувавши в чарівній кузні срібні дзвіночки, вирушали в далеку дорогу. Зірка світила їм, щоб колядники не заблукали, не збилися з путі. Бо несли вони людям радісну звістку. Срібні дзвіночки дзвеніли під вікнами, і люди тішилися, що до них ідуть свята в гості.

Учні Радомишльської музичної школи разом з викладачами школи Волинець Т.Г. та Барановською С.В. підготували святкову виставу «Щедрий вечір добрим людям», на яку запросили своїх батьків, рідних та друзів.

Театральне дійство, прикрашене самобутніми українськими звичаями, вийшло динамічним та захоплюючим. Глядачі активно підтримували юних акторів оплесками. Колядки та щедрівки, які лунали на святі, артистичне виконання ролей, чудові костюми створювали неповторну казкову атмосферу новорічних свят, Різдва та української Коляди.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних