Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Наші земляки на сторожі держави

Дата: 21.01.2020 16:27
Кількість переглядів: 369

Загроза державній цілісності та суверенітету країни стали причиною того, що багато українців переглянули своє ставлення до захисників Вітчизни. Ситуація на Сході показала всю необхідність створення професійної армії. І зараз професія військовослужбовця стає все більш популярною.

Бути військовослужбовцем непросто. Добре, якщо в світі панує мир, але якщо виникає будь-який конфлікт, військовій людині доводиться брати в руки зброю, і не  кожен психологічно готовий до цього. Цим відважним людям завжди були притаманні такі риси, як дисциплінованість, відданість, вірність своєму обов’язку й присязі, а також патріотизм. Вони повинні бути готовими в будь-який момент стати на захист свого народу та країни. Військовослужбовцям часто доводиться ризикувати своїм здоров’ям, а іноді й життям.

І саму цю професію обрали для себе випускники Радомишльських шкіл. Вони стали курсантами вищих військових закладів.  Приємно, коли цінності, які передаються з покоління в покоління, живуть у правнуках, внуках та дітях наших героїв. Варто згадати приклад юних українців-курсантів нахімовців, серед яких був і виходець з села Кочерів, Павла Гладченка. Він, присягнувши один раз на вірність своїй країні, не зрадив її, коли інші зламались, впали на коліна, заспівавши Гімн України в окупованому Криму. Він своїм прикладом показав, що значить бути вірним. Сьогодні старший лейтенант Павло Гладченко -  командир військового катера і стоїть на захисті рубежів нашої країни.

Такі самі принципи військового наслідують курсанти Житомирського військового інституту ім.  С.П. Корольова Юрій Степаненко та Вадим Мельниченко, учні  Радомишльської ЗОШ №3. Вони успішно проходять навчання у військовому закладі, показують високі результати.  За їх наполегливість, вихованість приходять подяки на адресу директора Радомишльської ЗОШ №3 Наталії Мельник.

«Сьогодні отримала з ранковою поштою. Краща реклама школи - наші випускники! Удачі вам, хлопці, цікавого навчання, легкої служби!»,  пише на своїй сторінці Фейсбук Наталя Григорівна.

Тож бажаємо і ми гарних результатів у навчанні і гідно нести високе звання офіцера Збройних Сил України!

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних