Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ДО УВАГИ ПІЛЬГОВОЇ КАТЕГОРІЇ ГРОМАДЯН

Дата: 11.01.2020 10:53
Кількість переглядів: 359

 Фото без опису       Уряд дозволив пільговикам переходити на готівкув будь-який час                                                                     

Управління праці та соціального захисту населення  Радомишльської РДА нагадує, що з 1 жовтня 2019р. відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 №373 “Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі” запроваджено надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг у грошовій формі ( готівковій або безготівковій).

Виплата розрахованої суми пільги здійснюється автоматично у грошовій безготівковій формі шляхом перерахування коштів на рахунок Мінсоцполітики в АТ «Ощадбанк».

Для отримання пільги в грошовій формі пільговику необхідно було подавати відповідну заяву органів соціального захисту населення тільки до 15 жовтня та до 15 травня.

У зв’язку з чисельними зверненнями пільговиків та органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Кабінет Міністрів України 27.12.2019 р. постановою №1123 вніс зміни до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі.

Зокрема, даною постановою скасовано обмеження щодо подання пільговиками заяви на грошову готівкову форму виплат до 15 жовтня (15 травня) на опалювальний (неопалювальний) сезон.

Починаючи з 01 січня 2020 року пільгові категорії зможуть перейти на готівкову грошову форму виплат на житлово-комунальні послуги у будь-який час, подавши відповідну заяву до органув соціального захисту населення, у якій мають бути вказані реквізити поточного рахунку, відкритого в установі уповноваженого банку.

У такому випадку пільга у грошовій готівковій формі буде надаватися шляхом перерахування коштів на рахунок пільговика в уповноваженому банку з місяця, що настає за місяцем подання заяви.

У разі виникнення додаткових питань просимо звертатися до спеціалістів управління праці та соціального захисту населення за адресою: м. Радомишль, вул. Мала Житомирська, 10 (кабінет 14) або за телефоном 4-24-53  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних