Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про подання електронних декларацій

Дата: 09.01.2020 14:17
Кількість переглядів: 404

Фото без описуРадомишльська міська рада інформує, що з 1 січня 2020 року розпочалося подання електронних декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2019 рік.

Щорічна декларація подається у період з 00 годин 00 хвилин 01 січня до 00 годин 00 хвилин 01 квітня 2020 року. Така декларація охоплює увесь звітний 2019 рік (період з 01 січня до 31 грудня 2019 року включно) та містить інформацію станом на 31 грудня 2019 року.

Згідно статті 3 Закону України «Про запобігання корупції» суб’єктами, на яких поширюються дія цього Закону, є особи, уповноважені на виконання функцій місцевого самоврядування, в тому числі депутати міської ради, члени вконавчого комітету Радомишльської міської ради, в.о. старост, посадові особи місцевого самоврядування, а також керівники комунальних підприємств, установ, організацій та їх заступники.

Звертаємо увагу, що для заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (https://nazk.gov.ua/) декларацій за 2019 рік вказаним особам необхідно виготовити приватний ключ (електронний цифровий підпис).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних