Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Народний краєзнавчий музей відсвяткував своє шестидесятиріччя

Дата: 06.11.2019 16:21
Кількість переглядів: 1184

П’ятого листопада 2019 року минуло шістдесят років, як  вперше відкрив гостинно двері для своїх  відвідувачів Радомишльський народний історико-краєзнавчий музей.

На час відкриття у музеї нараховувалось 300 експонатів. За 60 років  своєї плідної, багатогранної й активної діяльності музей перетворився на важливий осередок культури і мистецтва нашого міста та району, духовний центр популяризації та пропаганди історії, національної свідомості.

Історія нашого музею довга та багатогранна. В нього багато друзів, сподвижників, молоді та активні працівники, які втілюють нові методі роботи.Фото без опису

Ось і сьогодні, цього дня, як багато років тому  краєзнавчий музей відкрив свої двері друзям.

Привітати музей з ювілеєм прийшли друзі та гості: керівники міста та району, колеги з Житомирського обласного краєзнавчого музею, шанувальники музею, художники,  народні майстри, працівники культури громади.

Фото без опису

Невеличкий екскурс з історії музею провела Любов Ярмоліцька, директор народного краєзнавчого музею. Також вона розповіла про сьогоденну роботу закладу. Новим напрямком стало виготовлення сувенірної продукції,  розробленої за власними ескізами на власному обладнанні.

Фото без опису

Привітали музейних працівників Володимир Тетерський - міський голова, Олександр Потієнко – голова районної ради, і після теплих слів вручили подарунок.

Фото без опису

Слова вітання на адресу директора музею та його працівників лунали і від начальника міського відділу культури Ірини Жарук, і від колег-музейників - в.о.  директора Житомирського краєзнавчого музею? Миколи Весельського та Людмили Журавської, наукового співробітника, які привітали та вручили Подяку обласного управління культури директору Радомишльського музею Любові Ярмоліцькій. Свої вітання, враження та пропозиції висловив депутат міської ради Володимир Капранчук.Фото без опису

Фото без опису

Зазвичай, подарунки з нагоди дня народження, а особливо – ювілею, дарують винуватцю події. Звісно, працівники музею отримали свої нагороди та відзнаки за плідну працю. Але й самі подарували всім присутнім презенти за участь в святковій вікторині та з нагоди ювілею.

Під час святкового заходу сталась ще одна знакова подія – місцевий житель Віктор Шуляк передав музею новий експонат.Фото без опису

Радомишльський краєзнавчий музей молодшає, не дивлячись на свій шістдесятирічний ювілей, розширює географію відвідувачів, до його експонатів приходять діти, молодь, українські  та іноземні туристи.   Музей живе, розвивається, йде у ногу з часом завдяки тим сподвижникам, які в ньому працюють.

Музей – це своєрідна машина часу, яка повертає  нас до минулого та дає змогу дізнатися, згадати, а подекуди і замислитися.  Адже за кожним експонатом, кожною світлиною подих історії  і доленосний шлях наших пращурів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних