Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У «Сонечко» завітало свято осені

Дата: 05.11.2019 16:45
Кількість переглядів: 660

Краса навколишнього світу дивує, чарує і заворожує людські серця з самого раннього дитинства. Ще зовсім маленькою дитина усміхається до квіточки, дивується, коли «квіточка» летить і це зветься — метеликом. А пташечка «розмовляє» до пташечки і незрозуміло, про що... Серце дитини розкрито для краси і добра. А тому його треба наповнити красою, щоб було мудрим і добрим. Щоб було щедрим і щирим. Щоб випромінювало світло і тепло.

А Земля для маляти — космічна перлина! На ній стільки краси! Кожна билинка — неповторна, кожна квіточка — неперевершений витвір природи, лише умій розгледіти, придивись, і ти відкриєш у ній — дивосвіт!

Україна багата чудовими краєвидами, бо все в нас є: гори і долини, ріки швидкі і повільні, потічки співучі й дзвінкі веселі струмочки, дзеркальна гладь озер, ліси дрімучі, поля квітучі і тепле море! А ще є діти, наші діти, яких треба вчити дивуватись, любити і леліяти цей неповторний і дивний світ.

Тому так багато приділяється уваги у закладах дошкільної освіти Радомишльської громади пізнанню навколишнього світу. Маленькому сердечку потрібно донести про любов до природи, розповісти про її красу, і що ми отримуємо за це від неї в нагороду.

І саме тому, першого листопада в Радомишльському ЗДО №5 "Сонечко" відбулося свято осені. Це прекрасна золота пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини.

Вихователі Тамара Коваленко, Тетяна Шкапич та музкерівник Алла Аксьоненко організували театралізовану казкову виставу про овочі. Не стояли осторонь і батьки дошкільнят,  оформивши чудові яскраві  костюми для вистави.

Окрім цього в дитячому дошкільному закладі була організована виставка дитячих малюнків "Осінь фарбами малює" та виробів з природніх матеріалів "Осінні фантазії".

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних