Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Фінансовий портал Maanimo проводить масштабний проект «Історії громад: успіх-2019», присвячений реформі децентралізації.

Дата: 15.10.2019 12:30
Кількість переглядів: 1538

Фото без опису

Фінансовий портал Maanimo проводить масштабний проект «Історії громад: успіх-2019», присвячений реформі децентралізації. Де розповідають найцікавіші історії успіху українських ОТГ і сьогодні опубліковано історію успіху Радомишльської ОТГ, що в Житомирській області.

Площа громади – 709,3 кв. км, населення громади – 24728 осіб.

До складу Радомишльської громади входить 43 населених пункти, в тому числі: 1 місто Радомишль та 42 села – с. Глухів перший, с. Борщів, с. Велика Рача, с. Мала Рача, с. Чудин, с. Верлок, с. Бистріївка, с. Заболоть, с. Кичкирі, с. Глиниця, с. Нова Юрівка, с. Брід, с. Котівка, с. Філонівка, с. Краснобірка, с. Красносілка, с. Кримок, с. Білка, с. Таборище, с. Спірне, с. Хомівка, с. Лутівка, с. Березці, с. Глухів другий, с. Меньківка, с. Ходори, с. Городчин, с. Мірча, с. Меделівка, с. Осички, с. Русанівка, с. Пилипивочі, с. Переміжжя, с. Журавлинка, с. Кайтанівка, с. Раковичі, с. Негребівка, с. Раївка, с. Товсте, с. Ставки, с. Марянівка, с. Рудня-Городецька.

Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ

Голова громади – Володимир Тетерський. Освіта вища, працював на керівних посадах в органах внутрішніх справ, на посаді голови Радомишльської районної державної адміністрації, з 23.11.2017 міський голова Радомишльської ОТГ.

«Два роки тому ми створили громаду. Це дало нам можливість зосередити ресурси для самостійного розв’язання проблем Радомишля та наших сіл. Ми відновлюємо освітлення у селах й ремонтуємо дороги, проводимо реконструкцію шкіл та садочків. Громада розпочала модернізацію інфраструктури в селах – це вперше за десятки років. Сьогодні ми створюємо умови для розвитку бізнесу, розбудови туристичної інфраструктури, реалізації людського потенціалу»,- Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ, Радомишльський міський голова.

Реалізовані проєкти:

1. Капітальний ремонт фасадів і даху з утепленням приміщення гімназії (опорна школа) м. Радомишль (кошти ДФРР та місцевого бюджету у сумі 6854,5 тис. грн).

Фото без опису

2. Відновлено міський стадіон “Авангард” власними силами (збудовано нову систему поливу футбольного поля; встановлено освітлення на універсальному спортивному майданчику із синтетичним покриттям; реконструйовано трибуни для глядачів).

3. Реалізовано молодіжний проєкт “ПОЛЯНА КАЗОК”.

Фото без опису

4. Залучено 13,6 млн грн на нову дорогу Радомишль-Чайківка.

5. Облаштовано тренувальну залу для працівників поліції та юних спортсменів Радомишльської ОТГ.

6. Проведено обласний фестиваль млинців “РадоМлин”, який відвідали близько 5 тис. гостей. Млинці, равлики у томатному соусі, ярмарок майстрів, кінний луг, а ще – кіно просто неба – це все складові фестивалю “РадоМлин”, що проходив вже вдруге у селі Мала Рача.

Плани на майбутнє:

  • ремонт доріг в населених пунктах громади;
  • капітальний ремонт Радомишльської гімназії зі створенням Нового Освітнього Простору;
  • придбання обладнання та машин (сміттєвоз ВЛІВ МЕДІУМ 18-20 MZ 5340) для збору, транспортування та складування побутових відходів та відходів виробництва на території Радомишльської міської об’єднаної територіальної громади;
  • облаштування шести дитячих ігрових майданчиків в населених пунктах громади.

 

Джерело інформації за посиланням   https://news.maanimo.com/uk/gromady/istoriya-radomishlska-otg-27120 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних