Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Для інформування та обговорення.

Дата: 13.09.2019 15:31
Кількість переглядів: 1409

До міської ради надійшла заява з пропозицією щодо розгляду питання про можливість відведення частини земельної ділянки орієнтовною площею 38,0 га, під кад. № 1825085500:07:000:0117, загальна площа якої становить 58,8313 га,  яка розташована за межами населеного пункту на території Лутівського старостинського округу Радомишльської міської ради. На вказаній земельній ділянці заявник має намір будівництво ЕКО-оздоровчого комплексу, який в своєму складі має 2 лікувально-спальні корпуси, їдальню, спортивні майданчики (футбольне поле, баскетбольний, волейбольний майданчики, тенісні корти, дитячий майданчик), кінний клуб.

Також будівництво даного ЕКО - оздоровчого комплексу дасть для громади можливість створення близько 100 нових робочих місць.

Враховуючи вище наведене та чинне законодавство України Радомишльська міська рада в змозі на сесії міської ради розглянути питання щодо проведення розподілу вказаної земельної ділянки та частину якої відвести під вищезазначені цілі з дотриманням процедури проведення земельних торгів та Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».  З метою всебічного обговорення та врахування інтересів кожного мешканця громади пропонуємо по даному питанню надавати свої пропозиції (бачення або заперечення).

Пропозиції приймаються з 16 вересня 2019 року по 16 жовтня 2019 року в приміщенні міської ради (управління земельних відносин та сільського господарства) 1 поверх за адресою: 12201, Житомирська область, м. Радомишль, Соборний майдан, 12, тел. (04132) 43130, Email: radmr.zem@ukr.net, де і можливо ознайомитись з повним ескізним проектом.

             

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.