Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Подана електронна петиція до Радомишльської об’єднаної територіальної громади

Дата: 05.09.2019 13:42
Кількість переглядів: 602

Фото без опису30 серпня 2019 року   на сайт Радомишльської міської ради о 07:51надійшла електрона петиція  «Встановлення "лежачих поліцейських" у місті Радомишль».  

Текст петиції: «У зв’язку з тим, що мотоциклісти, та просто любителі швидкої їзди, влаштовують перегони на дорогах нашого міста, а саме:

вулиця 9-го Січня (де практично немає тротуарів)

вулиця Велика Житомирська ( на перехресті з вул.Петрівська, де знаходиться ДНЗ та багатоповерхівки),

вулиця Русанівська до вулиці Карпенка, взагалі рахується смугою розгону для любителів двохколісної техніки. Де стартом є автостанція та ринок, а фінішом вул. Заводська (прірва). На даному проміжку дороги є багатоповерхівки, школа, транспортні зупинки, автостанція, ринок. На пішохідні переходи ніхто не звертає увагу!

В центі міста, де велике скупчення людей,в районі (гастроном 24).

Ми вважаємо, що потрібно встановити «лежачі поліцейські» і знаки обмеження швидкості руху транспортних засобів. Встановлення "лежачих поліцейських" дасть можливість примусово знижувати швидкість руху автомобілів до швидкості 40 км/год і менше, дозволить значно підвищити безпеку дорожнього руху на аварійно-небезпечних ділянках і безпеку пішоходів: учнів школи, вихователів дитсадка, їх батьків та інших підприємств, що знаходяться в цих районах. Відповідно до ст. 25, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 «Про благоустрій населених пунктів», пристрій примусового зниження швидкості можна застосовувати в районі розташування дитячих та навчальних закладів, зон масового відпочинку, перед нерегульованими пішохідними переходами, розташованими поза перехрестями, перед нерегульованими перехрестями при відповідному обґрунтуванні. Елементи примусового зниження швидкості можна застосовувати в місцях інтенсивного руху транспортних засобів у житлових зонах та прилеглих до дороги територіях. Згідно законодавства також на ділянках доріг, де застосовують елементи примусового зниження швидкості, треба встановити дорожній знак 1.11 «Пагорб».

 

Петиція публікується повторно через технічні причини пов’язанні з сервером.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних