Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльська громада продовжує розвиток соціальної сфери

Дата: 03.09.2019 09:47
Кількість переглядів: 2040

Одним з пріоритетів розвитку громади є розвиток та утримання медичної галузі. Це одне з важливих питань, яким опікується міський голова Володимир Тетерський та приділяє особливу увагу розвитку цієї галузі на території Радомишльської об’єднаної громади. Свідченням цього стала його ініціатива на сесії міської ради, коли депутати підтримали його пропозицію про фінансове заохочення молодих медичних лікарів в нашій громаді.

- Ми бачимо, що первинна ланка медичних закладів нашої громади стає більш самостійною і може вирішувати деякі питання сама. У результаті першої частини медичної реформи місцева влада відповідає за утримання та оснащення закладу, але деякі питання вони теж вирішують самостійно, - розповідає міський голова, Володимир Тетерський.

Якщо говорити про населенні пункти громади та їх медичні заклади, то за кошти місцевого бюджету Радомишльської міської ради вже встановлено твердопаливний котел в амбулаторію загальної практики сімейної медицини с. Осички та вхідні двері в котельню за кошти підприємства.Фото без опису

За сприяння депутата обласної ради Анатолія Павленка Павленка, з обласного бюджету були виділені кошти суму 30 тис. грн. У результаті чого були проведені поточні ремонти кабінетів «здорової дитини»  та жіночого оглядового АЗПСМ с. Осички.Фото без описуФото без опису Оновлює свої приміщення і первинна ланка в Радомишлі. Про те, що вона зробила ремонт в кабінетах, ми вже розповідали. На сьогодні за вимогами МОЗ України. В маніпуляційному кабінеті встановлено кондиціонер для температурного режиму, який придбано за кошти комунальної установи ПМСД. Зроблено ремонт на сходах. Поступово установи первинної ланки набувають нового втгляду.

Фото без описуПридбано нове обладнання в маніпуляційний кабінет.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних