Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльська громада відсвяткувала День Незалежності.

Дата: 28.08.2019 14:37
Кількість переглядів: 1306

Фото без описуДень Незалежності України – важливе свято для кожного українця. У 2019 році наша країна святкує вже 28 річницю своєї незалежності. В цей день прийнято згадувати усіх, хто працював і працює на благо держави, а також дякувати тим, хто жертвує своїм життя заради мирного неба.

Фото без описуФото без опису24 серпня в Радомишльському міському парку зібрались радомишляни  та гості нашої громади. Присутніх на святі привітали голова Радомишльської районної ради Олександр Потієнко та секретар Радомишльської міської ради Віктор Міхненко. Вони побажали присутнім наснаги, миру та щедрої долі в ім’я соборної, незалежної, демократичної процвітаючої країни. Також вони вручили Почесні грамоти представникам Радомишльщини  за вагомий внесок у розбудову незалежної української держави, громади та району, за значні трудові здобутки, високий професіоналізм та відданість своїй справі.

Гостей свята зустрічали вихованці Радомишльської дитячої-юнацької  спортивної школи, які проїхали відновленим міським стадіоном «Авангард» з української символікою та кольоровими фаєрами. На святкуванні було багато цікавого та нового. Наприклад спільне виконання державного Гімну України, танцювальний флешмоб, парад дитячих візочків, «Громадська платформа». Вперше був проведений конкурс Королева Незалежності». Присутні мали змогу насолодитися і фотовиставками , і творчими роботами вихованців позашкілля.

Фото без описуФото без описуВсіх гостей розважали творча колективи та учасники художньої самодіяльності нашої громади.

Одночасно з концертом свої розваги під відкритим небом знаходили діти і дорослі. Малеча із задоволенням каталася на надувних гірках та стрибала на батутах. Діти та дорослі мали змогу скоштувати «Культурних смаколиків».

День закінчувався святковою дискотекою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних