Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльський терцентр уклав угоду на співробітництво

Дата: 19.08.2019 10:05
Кількість переглядів: 807

Фото без описуРадомишльський територіальний центр став членом Всеукраїнської Асоціації університетів третього віку «Клепсидра». Таку Угоду підписано між президентом Асоціації Горбовим А.Ю. та директором терцентру Ярмолюк Н.М.

             Предметом співробітництва є вироблення спільних концепцій та програм розвитку університетів третього віку, привернення уваги до соціальних та освітніх  проблем людей літнього віку, сприяння їх вирішенню, створення експертного, аналітичного та наукового середовища, розробка соціальної платформи з метою взаємодіяння поколінь, а також реалізація інших інтересів з використанням сучасних технологій та новітніх засобів комунікації. Члени Асоціації вивчають також кращий досвід роботи із людьми поважного віку за рубежем з метою впровадження його на Україні. Угода передбачає також для привернення уваги до соціальних проблем проведення форумів, самітів, прес-конференцій, круглих столів, дебатів, презентацій, акцій, роботу із благодійними фондами та ін..

            До речі, членами Асоціації є як вітчизняні партнери із найбільших обласних центрів України, так і зарубіжні. Радомишльський територіальний центр  єдиний на Житомирщині, із який підписано таку Угоду.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних