Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльський терцентр запросили у Львів

Дата: 07.08.2019 08:35
Кількість переглядів: 1380

Фото без описуНещодавно директор Радомишльського терцентру Наталія Ярмолюк була  учасником Всеукраїнської конференції керівників по роботі Університетів третього віку «Роль соціальних програм у адаптації старшого покоління до сучасних вимог життя», який проходив у м. Дніпро. До речі, Наталія Миколаївна була єдиним представником нашої області, як керівник одного із кращих терцентрів, який останні роки здобуває першість за  підсумками роботи.

На цій конференції вона презентувала роботу терцентру по даному напрямку. А наприкінці липня прийшло запрошення від громадської організації «Золоті роки» для участі у Всеукраїнському форумі людей поважного віку та Третьому  Міжнародному зустрічі-фестивалі можливостей людей поважного віку, які відбудуться у вересні цього року в м. Львів. Форум покликаний розкрити та зберегти життєвий потенціал людей поважного віку, сприяти забезпеченню їх самореалізації у всіх сферах життя для задоволення особистих потреб, уподобань, залучення до процесів управління містом, опікунської підтримки і відкритого сФото без описуамовираження з метою гармонійного розвитку громадянського суспільства та місцевого самоврядування в Україні. Фестиваль-зустріч має за свою мету залучення людей 55+ до культурно-освітніх, фізкультурно-оздоровчих заходів, як одного з чинників здорового способу життя.

У Львів приїздять представники із усіх областей України та з різних країн Європи. Радомишльщину  та Житомирську область гідно будуть  представляти аматорський співочий колектив «Срібне сяйво», творча студія «Осіннє золото», майстрині-вишивальниці, художники – учасники гуртків та студій, які діють при Університеті третього віку.

Підтримку для організації цієї цікавої поїздки надала Радомишльська міська рада та Федерація профспілки працівників соціальної сфери Житомирщини.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних