Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльське дівоче тріо «Фора» виступила на міжнародному святі «Лесині джерела»

Дата: 06.08.2019 13:56
Кількість переглядів: 1329

У Новограді-Волинському 26-28 липня відбувся Міжнародний фестиваль літератури та мистецтв «Лесині джерела». Цього року містяни та гості райцентру відзначили 30-ту річницю від заснування фестивалю. На свято з’їхалися тисячі людей. У рамках свята відбулися ряд художніх виставок, ярмарок майстрів, концерти фольклорних та естрадних колективів, парад вишиванок, народні гуляння та забави.

Цього року на запрошення "Житомирського обласного центру народної творчості" Житомирської обласної ради,  Житомирську область на Міжнародному святі "Лесині джерела" представило народне вокальне тріо "Фора" Радомишльського міського Будинку культури. Цей колектив визнаний одним з кращих колективів області.

Під час свого виступу дівчата з "Фори" (Мар’яна Дацюк, Марина Заковряшина та Анастасія Ткаченко) зібрали біля себе не тільки зрілих поціновувачів мистецтва, а і молодь. Зустрічали та проводжали колектив бурхливими оплесками. Організатори міжнародного свята "Лесині джерела" висловили подяку керівнику колективу Мар’яні Дацюк та вручили пам'ятні подарунки.

Треба сказати, що наші чарівні радомишлянки виступали на одній сцені поруч з такими виконавцями та гуртами як: «Тартак», Артем Лоїк. Христина Панасюк, «Лю.ди», «FoFan», «Fireflies».

Вітаємо наших зірочок з виходом на міжнародну орбіту

Гурт "Фора"

Під час виступу

Після виступу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.