Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Подана електронна петиція до Радомишльської об’єднаної територіальної громади

Дата: 06.08.2019 09:39
Кількість переглядів: 410

Фото без опису04 серпня 2019 року   на сайт Радомишльської міської ради о 11:30:58 надійшла електрона петиція  «Забезпечення Громадян Радомишльської Територіальної Громади Земельними Ділянками Під Садівництво»  

Автор: Василюк Таїса Володимирівна

Шановна громадо! Ми об'єдналися, ми стали громадою, нас стало більше. Відповідно до законодавства України нашій громаді з державної власності передані землі в комунальну власність. На нараді, яка відбулась по розгляду таких земельних ділянок та наданих пропозицій використання земельних ділянок в.о. старостами відсутні ділянки під садівництво та дачну забудову. Невже у нас всі забезпечені такими ділянками чи немає бажаючих отримати їх? Така приваблива ділянка для громадян під садівництво існує, кадастровий номер 1825085500:05:000:0523, площа 19,3578 га. Але ця ділянка в робочому проекті зазначена, як ділянка з "правом продажу оренди через аукціон". Ділянка знаходиться в мальовничому місці - поряд траса Радомишль - Малин, населений пункт с. М.Рача, проходить міська маршрутка №2, магазин, ліс, ставок. Невже ми не заслуговуємо на таку земельну ділянку - посадити сад, побудувати садовий будиночок, можливо хтось започаткує будівництво родинної садової оселі.

Що для цього потрібно - щоб депутати Радомишльської міської ради прийняли рішення на найближчій сесії та оформили належним чином відповідно до законодавства України дану ділянку. Перемовини зі старостою відбулись на користь жителів громади - староста не заперечувала такої ділянки. Перший крок зроблено. На засіданні Громадської ради це питання теж розглядалось і підтримано членами ГР одноголосно - оформити земельну ділянку під садівництво.

Чи потрібна нам така ділянка? Якщо так то прошу проголосувати за.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних