Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

І вкотре про дороги…

Дата: 05.08.2019 11:20
Кількість переглядів: 1086

         Останнім часом кожен вважає себе незалежним фахівцем –журналістом. Має свої власні сторінки в соцмережах і пишуть про все, що, здебільшого, не подобається, забуваючи про основний принцип цієї професії: оперативність, об’єктивність (безпристрасність, неупередженість), правдивість (точність), аргументованість, коректність, плюралізм (неоднобоке бачення проблеми).

         А про принципи професійної моралі взагалі мова не йде. Десь поділись правильна оцінка ситуації, відповідальність, дія у межах закону і кодексу професійної етики, сумлінність,  надання достовірної інформації, підтвердження думки документами.

    Широке поле діяльності дописувачам надає соцмережа «Фейсбук», де кожен вважає за потрібне висловити свою «єдино правильну» думку. Тому і з’явилась нова інформація про розкрадання коштів посадовою особою  органу місцевого самоврядування  Радомишльської міської ради з ремонту дороги Радомишль- Кочерів.

      Мабуть, дописувач не слідкує за інформацією на сторінках офіційного сайту Радомишльської міської ради, не знає змін в законодавстві, тому можна  припустити, що дописувач -  вузький спеціаліст в певній галузі, а тому і не володіє інформацією.

    Радомишльська міська рада вкотре повідомляє громадянам та гостям нашої  територіальної громади, що дорога Радомишль – Кочерів є дорогою державного значення,  не перебуває у  комунальній власності Радомишльської міської ради, а знаходиться на балансі  ДЕРЖАВНОГО АГЕНТСТВА АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ УКРАЇНИ.  Відповідно, кошти на ремонт даної дороги надходить до Житомирського обласного управління автомобільних доріг. І ремонт дороги здійснює підрядник, який визначається даним агенством.

     Тому всі питання щодо якості ремонту даної дороги та інших доріг державного значення, адресуйте до СЛУЖБИ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ У ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ.

 

КОНТАКТИ

СЛУЖБА АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ у ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Адреса: 10014, м.Житомир, вул. Покровська, 16

Пн — Чт з 8:00 до 17:00
Пт з 8:00 до 15:45

Телефон: +38041 247 05 43
Факс: +38041 247 05 35
E-mail: E-mail: zvyazok1@ukr.net 
Дод.E-mail: ztzvyazoksad@i.ua

Підрядна організація ДП "Облавтодор" 
Факс: 0 (412) 25-15-84

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних