Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відповідь депутату міської ради щодо коментарів на сторінці соцмережі «Фейсбук»

Дата: 30.07.2019 15:24
Кількість переглядів: 1521

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Депутат міської ради Василюк Т.В. на особистій сторінці соцмережі «Фейсбук» виклала проект рішення щодо затвердження структури і штатної чисельності апарату міської ради з власними коментарями до нього.

Вказаний проект рішення буде винесено на розгляд і затвердження сесії 01.08.2019 на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 19 червня 2019 року № 525»Про внесення змін у додатки до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 р. №268».

У штатній чисельності технічного персоналу дійсно допущено описку, помилково вказано штатних одиниць «67,5», а вірно «6,75». Шановна Таїсія Володимирівна вже голосувала за подібне рішення і мала б знати, що штатна чисельність складає 118 одиниць, тому 67,5 техпрацівників аж ніяк не може бути. Це нескладно виявити, якщо виконати просту арифметичну дію – додавання, і маючи повний проект рішення, а не демонструвати лише стор. 2.

Щодо коментарів стосовно скорочення позашкільної освіти, то це не відповідає дійсності, бо мова йде не про скорочення, а оптимізацію позашкілля відповідно до потреб дітей, які живуть на території громади.

Відносно вживання образливих висловлювань у коментарях депутата міської ради у соціальних мережах, повідомляємо, що у відповідності до пункту 5 частини 1 статті 8 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», депутат місцевої ради як представник інтересів територіальної громади, виборців свого виборчого округу та член ради, здійснюючи депутатські повноваження, повинен дотримуватися таких правил депутатської етики, зокрема, не допускати образливих висловлювань, не використовувати у публічних виступах недостовірні або неперевірені відомості стосовно органів державної влади, органів місцевого самоврядування, об'єднань громадян, підприємств, установ і організацій, їх керівників та інших посадових чи службових осіб, депутатських груп, фракцій, окремих депутатів місцевих рад;

З огляду на зазначене, повідомляємо, що як представник інтересів територіальної громади, виборців свого виборчого округу та член територіальної громади, депутат повинен контролювати свої висловлювання у соцмережах, зокрема, дотримуватись правил депутатської етики .

На завершення хочемо зазначити, що хоч ми і живемо в епоху інформатизації, такого способу комунікації, як розмова, ніхто не відміняв. Тому міська рада завжди відкрита до спілкування і буде вдячна кожному жителю нашої громади за конструктивні пропозиції, спрямовані на розвиток нашої громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних