Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Брендування. Радомишльська громада

Дата: 26.07.2019 12:40
Кількість переглядів: 1594

Фото без описуУ Радомишльській громаді розпочинають розробку власного бренду. Фахівці міської ради напрацювали алгоритм дій для збору та аналізу інформації про громаду, яка ляже в основу бренду.

«Формування бренду дозволить нам визначити своє позиціювання в великій масі вже наявних громад. Крім того, ми маємо сформувати власне бачення нашої громади та комунікувати його із тими цільовими аудиторіями, які цікавлять нас для розвитку територій», - наголошує Олена Яцківська, фахівець Радомишльської міської ради.

Фото без опису

22 липня у громаді відбулась зустріч фахівців громади з Георгієм Федоруком, радником з регіонального розвитку Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування Програми «U-LEAD з Європою», під час якої було обговорено низку кроків та заходів для реалізації Стратегії розвитку громади до 2027 року.

«Минулого року Житомирський Центр допоміг команді громади розробити стратегію. І одним із технічних завдань цього документу є створення бренду. Сьогодні ми підійшли до того щоб сформувати бачення та зібрати інформацію для реалізації цього проєкту», - розповідає Георгій Федорук, радник з регіонального розвитку Житомирського Центру.

Фото без опису

На зустрічі домовились зібрати інформацію про громаду, історію сіл та будівель, цікаві проєкти та легенди. Саме ці дані ляжуть в основу бренду та допоможуть розробити логотип.

Розробка нового бренду дозволить громаді активізувати розвиток туристичної галузі та презентувати себе серед більш як тисячі об’єднаних громад. На сьогодні розробили брендбуки Баранівська та Городницька ОТГ.

Нагадаємо, що у 2018 році громада розробила туристичний маршрут.

© 2018 ЦРМС

Центр розвитку місцевого самоврядування

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних