Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

День поліції України: сьогодні Радомишльські поліцейські відзначають своє професійне свято

Дата: 04.07.2019 15:17
Кількість переглядів: 2274

Фото без опису

Сьогодні, 4 липня, українські поліцейські відзначають своє професійне свято – День поліції України. Національній поліції України цього дня виповнюється 4 роки.

З цієї нагоди правоохоронців  прийшли привітати до районного відділу поліції голова Радомишльської райдержадміністрації Світлана Ковальчук, Радомишльський міський голова Володимир Тетерський.
           Вони подякували поліцейським за нелегку службу, відзначили, що з часу реформування органів внутрішніх справ значно зріс авторитет працівників райвідділу, довіра людей до них, та висловили сподівання, що поліцейські району і надалі будуть оберігати життя і безпеку громадян.

З вітальним словом перед присутніми виступив начальник Радомишльського відділу поліції Коростишівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області, підполковник поліції  Дмитро Нікурадзе.

У своєму виступі він привітав підлеглих, подякував за добросовісне ставлення до виконання службових обов’язків, проявлені ініціативу, самовідданість в роботі і подякував керівникам району, громади та керівникам підприємств за розуміння та підтримку.

З вітаннями та подяками до правоохоронців завітали директор ДП «Радомишльське ЛМГ»  Іван Дмитренко,  директор ПАТ ПБК «Радомишль» Сергій Гавриленко,  помічник народного депутата України Павла Дзюблика Володимир Мартинюк, голова ГО «Спілка ветеранів та пенсіонерів правоохоронних  органів Радомишльського району» Леонід Свінцицький, помічник депутат Житомирської обласної ради, довірена особа кандидата в Народні депутати  України Анатолія Павленка Руслан Демчук.

Як зазвичай, пам’ятними нагородами та цінними подарунками гості відзначили кращих із кращих.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних