Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Ремонт дороги розпочато!

Дата: 03.07.2019 16:43
Кількість переглядів: 1559

Проблема ремонту доріг – надзвичайно важлива для молодої Радомишльської об’єднаної територіальної громади. Особливо важливим для жителів нашої громади є утримання вулиці Присутственної у м. Радомишль, яка веде до Радомишльської центральної районної лікарні.

         Питання ремонту доріг громади та вулиці Присутственної неодноразово піднімалось депутатами міської ради та жителями нашої громади.

         Розуміючи важливість вирішення даного питання, міський голова Володимир Романович Тетерський, виступив з ініціативою про виділення коштів на поточний ремонт дорожнього покриття в межах населених пунктів громади, в результаті чого при формуванні бюджету на 2019 рік  були закладені кошти на ці цілі.

         Важливим у проведенні робіт з поточного ремонту доріг є не лише кількість відремонтованих кілометрів, а і їх якість.

         Тому було вирішено до проведення ремонтних робіт запросити фірму «Уніпром», яка відповідає цим критеріям та має досвід роботи за сучасними технологіями, давно та успішно працює на теренах Житомирської області та має великий попит.

         У результаті перемовин  міського голови Володимира Тетерського з фірмою «Уніпром», до яких   долучився депутат Житомирської обласної ради Анатолій Павленко, 3 липня на вулицю Присутвенну заїхала ремонтно-дорожня техніка та розпочались ремонтні  роботи.

         На черзі ще десять вулиць нашої громади  на яких буде проведено поточний ремонт дорожнього покриття. Про результати проведення таких робіт ми будемо висвітлювати на  офіційному сайті Радомишльської міської ради.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних