Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Радомишлі відсвяткували День молоді

Дата: 01.07.2019 11:43
Кількість переглядів: 1554

Теплої недільної днини радомишляни стали учасниками та глядачами святкового заходу, який відбувся в міському парку до Дня молоді та Дня Коеституції України..

Починаючи з 18 години на літній сцені парку, розгорнулось кількагодинне святкове дійство, у якому взяли участь юні та дорослі аматори культури  нашої громади. Зі сцени лунали народні, патріотичні, жартівливі пісні, глядачів радували запальними танцями хореографічні колективи. Відбулось караоке-шоу, де кожен учасник не залишився без подарунка та щирої підтримки глядачів, які аплодували за чудові виступи.

 

Цьогоріч вже традиційно відзначили кращих молодих людей, які проявили себе з найкращої сторони, прославили наш район своїми знаннями, досягненнями в різних галузях, мужністю та професійністю.

         Присутніх вітали С .Ковальчук, голова райдержадміністрації, О. Самчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Радомишльської  міської ради.

Звертаючись зі сцени до присутніх, Світлана Ковальчук, голова райдержадміністрації, зазначила, що саме молоді люди є тією потужною силою, яка здатна здійснювати кардинальні зміни в житті держави і суспільства. «Україна, наша Радомишльська об’єднана територіальна громада потребують креативних та інноваційних ідей, нестандартних та мобільних рішень, нових відкриттів, які сприятимуть піднесенню економіки та зростанню рівня життя. Нам потрібні ті, хто здатний боротися за свою мрію, за вільну, сильну і процвітаючу Україну. Любіть свою країну, несіть у світ позитив, будьте господарями власної долі.», – сказала Світлана Василівна.

         Присутніх на святі привітав Р. Демчук, довірена особа кандидата в депутати Верховної Ради А. Павленка, який нагородив цінними подарунками  міський краєзнавчий музей, Міський Будинок культури та публічну «Бібліотеку-медіатеку»,  також привітав радомишлян зі святом депутат Житомирської обласної ради М. Григорович.

Спонсором свята стала Радомишльська  міська рада.

Святкування Дня молоді завершила дискотека.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних