Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Міська влада продовжує розвивати соціальну сферу міста

Дата: 20.06.2019 16:01
Кількість переглядів: 2408

За півтора роки  інтенсивної праці Радомишль значно змінився. За цей короткий проміжок часу в місті було реалізовано десятки проектів, що стосуються соціальних сфер та благоустрою міста.

  І слід зазначити, що за ініціативи міської влади лише в цьому році було виділено значну суму коштів з міського бюджету на вирішення проблем соціальної інфраструктури Радомишльської територіальної громади.

Це, перш за все, заклади медицини, освіти, спорту та соціального обслуговування населення. Саме ці об’єкти, в першу чергу, забезпечують якісні умови функціонування і життєдіяльності громади, допомагають фізичному та інтелектуальному розвитку суспільства та формують громадську активність у молодого покоління.

       Тому одним із пріоритетів діяльності керівництва міста -сконцентрувати увагу навколо фінансової підтримки соціальної сфери та інфраструктури громади.

Так в з початку року проводиться поточний ремонт доріг, грейдерування та відсипка;  закуплені та встановлені контейнери для роздільного сортування сміття, в результаті чого місто стало чистішим, а люди почали любити своє місто; розпочали капітальний ремонт приміщень ЗДО №1 (ремонт стін та перекриття даху закладу), реконструкція головного корпусу Радомишльського НВК «ЗОШ №4 ім. І. Самоплавського», проводиться реконструкція системи опалення та встановлення твердопаливних котлів у закладах освіти нашої громади;  встановлено нову вбиральню для міста з підведеною водою та водовідведенням, на вулиці нашого міста виїхала поливально-мийна машина;  встановили нову глядацьку трибуну, зробили систему поливу футбольного поля на міському стадіоні «Авангард».

         Таким чином, міська влада продовжує направляти кошти на підтримку та розвиток соціальної сфери Радомишльської об’єднаної територіальної громади, оскільки саме від цього залежить її сталий розвиток.


Фото без опису

ЗДО №1

Фото без опису

Міський стадіон "Авангард"

Фото без опису

Фото С. Галицького


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних