Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

НАВЧАЄМО ДІТЕЙ ПРАВИЛ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 10.06.2019 10:10
Кількість переглядів: 1513

У рамках Тижня знань дітьми правил безпеки життєдіяльності на Радомишльщині організовано ряд заходів, основною метою яких є проведення профілактичної роботи щодо попередження надзвичайних подій та ситуацій за участю дітей, підняття їх рівня знань та отримання навичок з безпеки життєдіяльності.

Під час екскурсій діти мали змогу ознайомитися з життям рятувальників, розширити уявлення про їхню роботу. Учні фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись пожежно-рятувальний одяг, в якому працюють пожежні. Рятувальники розповідали учням про те, як працює та чи інша техніка та відповідали на питання, які задавали діти.

Практичні дії стали теж до вподоби малечі і вони з радістю навчалися. Адже такі навчання неодмінно мають виконати своє призначення: акцентувати увагу на необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності та вмінні правильно діяти при будь-яких надзвичайних ситуаціях.

Також учням було продемонстровано навчальні відеофільми про дотримання правил пожежної безпеки в побуті, дії при виявленні вибухонебезпечних предметів та правила безпеки на природі.

Відкриті уроки були спрямовані на старшу вікову категорію і допомогли ще більше усвідомити підліткам, до яких наслідків можуть призвести їхні пустощі з вогнем.

Працівники Радомишльського РС Управління ДСНС у Житомирській області часті гості у навчальних закладах Радомишльского району, оскільки, крім виконання безпосередніх обов’язків з порятунку людей та ліквідації надзвичайних подій, багато уваги приділяють профілактиці та запобіганню нещасних випадків, у першу чергу, з вини та за участю дітей.

Не обійшлося під час Тижня знань і без конкурсів. Найменші, дошкільнята, радо взяли участь у конкурсі малюнку.

Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє важливість та героїчність професії пожежника.

 

Повідомила: провідний інспектор Радомишльського РС

лейтенант служби цивільного захисту Гончаренко Яна

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних