Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

На Житомирщині допомогли знайти роботу 25 боржникам за виконавчими провадженнями

Дата: 06.06.2019 12:05
Кількість переглядів: 1706

         Співпраця органів державної виконавчої служби Житомирщини з міськими та районними філіями обласного центру зайнятості завдяки укладеному у січні ц. р. Меморандуму між Державною службою зайнятості та Міністерством юстиції України  дала свої результати: за 4 місяці на робітничі спеціальності працевлаштовано 25 боржників. З них понад половина ті, хто  має майнові зобов’язання зі сплати аліментів. Найбільше працевлаштовано боржників, які мають зобов’язання за рішеннями судів, у Бердичівському (5) та Овруцькому (12) районах.

          Вакансій не бракує, було б бажання. Державна служба зайнятості має всі необхідні механізми, аби перекваліфікувати, навчити, підвищити кваліфікацію шукача роботи. А державні виконавці територіальних відділів державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Житомирській області, у свою чергу,  систематично здійснюють роз’яснювальну роботу з такими боржниками.

           З часу дії меморандуму державні виконавці області надали  1368 консультацій та роз’яснень боржникам. Фактично вони допомагають знайти вихід виконати рішення суду, у тому числі за виконавчими провадженнями про сплату аліментів, якщо боржник не працює і немає майна, забезпечуючи у підсумку права дітей на отримання належних їм коштів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.