Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

День захисту дітей

Дата: 05.06.2019 08:34
Кількість переглядів: 1723

Минули заходи, організовані до Дня захисту дітей. Радомишльщина теж привітала діток зі святом: 31 травня працівники галузі культури відвідали з невеличкою казковою виставою відділення онкології Житомирської дитячої обласної лікарні.

         Мета приїзду була одна – подарувати усмішки та радість хворим діткам. Захід був ініційований однією з мам-волонтерок, донька якої лікувалась в даному закладі. Ініціативу підтримав відділ культури Радомишльської міської ради, відділ освіти, молоді та спорту (Будинок дитячої творчості, міські школи).

         Феї та інші мультиплікаційні герої прийшлись до душі присутнім батькам і діткам, вони їх зустрічали радо й не хотіли відпускати.

         Відділ культури підготував для кожного учасника свята гарні повітряні кулі та подаруночки. Також подарунки, які організували 5 шкіл Радомишля, передані безпосередньо вказаному відділенню.

         Кожній дівчинці та хлопчику, що перебувають на лікуванні, Будинок дитячої творчості подарував подушки, зшиті власноруч.

         До акції долучилось підприємство «Хліб Житомира», вони забезпечили батьків і дітей подарунковими наборами.

         Розчулили до сліз усіх присутніх листи підтримки учнів міських шкіл Радомишля, які адресовані хворим дітям.

Свято продовжилось 1 червня в м. Радомишлі. З 10 години діти пільгових категорій мали змогу відвідати безкоштовно КЗ «Радомишльський народний краєзнавчий музей» та отримати невеличкі подарунки.

З 11 години у Міському парку відбувся розважальний захід. Глядачі із захопленням сприймали юних учасників, їм сподобались запальні танці, пісні, за які артисти одержали багато щирих оплесків.

Також діти мали можливість взяти участь у конкурсі «Малюнок на асфальті» та інших конкурсах за результатами яких отримували подарунки.

Із вітальним словом з нагоди Дня захисту дітей звернулась до присутніх начальник відділу культури Ірина Леонідівна Жарук, яка привітала дітей, подякувала вчителям, які працювали з дітьми, побажала гарного літнього відпочинку. Також вручила подарунки заступнику головного лікаря з медичної частини Пиріг Ганні Григорівні для куточку дитячого відділення ЦРЛ.

Веселі і задоволені діти поверталися зі свята. Адже вони, окрім розваг, мали нагоду познайомитися із новими друзями, поділитися враженнями з однолітками. Щиро віримо, що цей святковий день запам’ятається юним жителям громади назавжди.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних