Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відродження «Дружби»

Дата: 17.04.2019 17:00
Кількість переглядів: 1087

 

Футбол є складовою частиною культурного життя та гармонійного розвитку людей нашої громади. Він сприяє збереженню і зміцненню здоров’я, всебічному розвитку фізичних, морально-вольових здібностей гравців, залучення дітей та юнаків до здорового способу життя. У Радомишльській об’єднаній громаді футбол надзвичайно популярний Цей вид спорту охопив усі верстви населення громади. Одні грають, а інші вболівають.

Саме здоровий спосіб життя та його популяризація є пріоритетним напрямком в роботі Радомишльського міського голови Володимира Тетерського.

- Потрібно допомагати талановитій молоді нашої громади проявити себе в улюбленій грі– футболу. Грі, яка є улюбленою для тисяч фанів, яка об’єднує людей, гуртує громаду, захоплює дітей,- сказав Володимир Романович Тетерський.

Саме такою справою стало відродження футбольної команди «Дружба» с. Велика Рача, після шестирічної перерви, щоб вона могла продовжувати добрі традиції сільського футболу.

14 квітня ФК «Дружба» зустрілась у грі-відповіді з ФК «Явір» (с. Потієвка) та зіграли у нічию - 1:1. Непоганий старт  відновленої команди.

Для того щоб команда мала стимул для перемог, міський голова Володимир Тетерський та перший заступник міського голови Олег Соболевський  вручили ФК «Дружба» комплект футбольної та воротарської форми, а також футбольний м’яч.

Фото без опису

Команда "Дружба"

Цього ж дня вони зустрілись з командою «Олімпік» (Глухів-1) та вручили гравцям комплект футбольної форми та м’яч. У відповідь, футболісти, вручили В.Р. Тетерському та О.В. Соболевському подяки за розвиток футбольної команди «Олімпік», популяризацію футболу та здорового способу життя.

Фото без опису 

Команда "Олімпік"

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних