Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Кому троянди? І не тільки…

Дата: 10.04.2019 12:20
Кількість переглядів: 1291

Ми всі хочемо жити в чистому місті де є привабливі куточки відпочинку, які милують око містян. Де  не зустрінеш ані папірця, ані будь-якого іншого сміття на вулицях міста.

Хочемо щоб місто набувало гарного європейського вигляду, тішило впорядкованими клумбами та квітниками. А що ми робимо для цього? Чи замислювався бодай хтось скільки він висадив дерев та кущів, посадив квітів на клумбах? Коли він останній раз брав участь у толоці (прибирання навколишніх територій)? І взагалі, куди він скидає сміття з свого помешкання? Мабуть одиниці.

Саме ці одиниці намагаються зробити наш Радомишль  екологічно чистим  містом. Вони не чекають «вказівки»  і впорядковують території, прибирають сміття і не хваляться тим, що зробили. Для них це буденні справи.

Щороку висаджують квіти біля Радомишльського центру зайнятості, і що разу їх викопують. Посадили молоденькі туї біля пам’ятника Т.Г. Шевченку – вкрали. Посадили молоді саджанці дерев – зламали. За кошти працівників міської ради придбали та висадили кущі троянд біля адмінбудівлі, а незабаром вони повинні були розпуститися і радувати всіх своєю красою – вночі вкрали. Прикро, але деякі радомишляни не оцінили такі ініціативи. Такі крадіжки та дії— це справжній вандалізм.

І це роблять не пришлі люди, а ми самі. Ніхто не приїхав з сміттям до нас і не скинув його з Києва чи Житомира.

І наскільки треба не любити й не поважати своє місто, щоб створювати  стихійні смітники, ламати деревця, викрадати квіти – забруднювати його красу та автентичність. Не вже ми так не хочемо жити в чистоті?

Тож коли ми, шановні радомишляни, почнемо змінюватись та любити свій край?

Давайте разом будемо берегти своє місто, розвивати його, дбати про чистоту та порядок. Тож давайте почнемо з себе, з маленького внеску кожного з нас у спільну справу – і тоді наші прагнення будуть успішними.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних