Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбулися громадські слухання

Дата: 09.04.2019 16:40
Кількість переглядів: 1319

 

05 квітня в Радомишльській об’єднаній територіальній   громаді раді пройшли громадські слухання щодо не закриття пологового відділення при Радомишльській центральній лікарні.

11 березня 2019 року на сайт Радомишльської міської ради о 10:25 надійшла електрона петиція «Не закриття пологового відділення при Радомишльській центральній лікарні».

Порядок подання і розгляд електронних петицій визначається Законом України «Про звернення громадян» та Положенням, яке є невід’ємною частиною Статуту Радомишльської територіальної громади.

Згідно  Статуту Радомишльської територіальної громади  затвердженого п’ятнадцятою сесією міської ради від 06.03.2019 року рішення №549, в новій редакції, та  Додатку №4  до Статуту Радомишльської територіальної громади, для розгляду електронної петиції органом або посадовою особою, на який вона подана, необхідно, щоб на її підтримку було зібрано не менше 100 підписів  впродовж не більше 30 календарних днів з дня оприлюднення петиції.

14.02.2019 р. вона набрала необхідну кількість голосів, а п’ятого квітні відбулись громадські слухання у великому залі засідань міської ради. На слухання було зареєстровано 102 члена  нашої громади. Розпочав слухання їх ініціатор – міський голова В.Р. Тетерський та після вступного слова передав правління  присутнім членам громади, серед них було обрано головуючого, секретаря та лічильну комісію.

Так як слухання стосувалося лікарні, то слово було надано головному лікарю ЦРЛ Н.В. Вітінській. Вона розповіла про стан справ в медичній галузі громади, роз’яснила чому постало питання скорочення акушерський ліжок.Фото без опису

Також, з цього питання працювала, комісія з числа депутатів міської ради. Про її роботу та висновки доповіла голова цієї тимчасової комісії Н.А. Данилюк.

Виступила і автор електронної петиції Т.В. Василюк. Вона озвучила свою позицію.

Фото без опису

На громадських обговореннях кожен присутній міг висловити свою думку. Обговорити проблему, яка виникла в нашій громаді.

Після довгих дебатів учасники слухань прийняли рішення не закривати пологове відділення. Винести на сесію пропозицію придбання житла для молодих лікарів-спеціалістів. За це одностайно  проголосували всі присутні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних