Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

На стадіоні «Авангард» триває реконструкція

Дата: 05.04.2019 11:51
Кількість переглядів: 1588

Питання  належної організації спортивних заходів перебуває на постійному контролі міського голови Володимира Тетерського.

На стадіоні «Авангард» проходить реконструкція спортивної споруди, яка передбачає створення комфортних  умов для  учасників змагань, глядачів, вболівальників, а також проведення культурно-мистецької програм в рамках змагань. 

Вже прокладено водогінну систему подачі води для поливу футбольного поля та встановлення поливальної установки Irrimec AAA 40 F110. Це сучасна установка спеціально розроблена та сконструйована для спортивних майданчиків, стадіонів, тощо. Вона придбана за підтримки народного депутата України Павла Дзюблика та коштує 175 тис. грн.Фото без опису

         Глядацькі місця стадіону були встановлені ще з часів його будівництва, тому не відповідали  якості, сучасним вимогам та комфорту вболівальників.  Тому було прийнято рішення  демонтувати старі глядацькі трибуни та замінити їх на  сучасні. Вже підготували майданчики спеціальні майданчики. Незабаром розпочнеться монтаж глядацьких місць і стадіон набуде нового вигляду.

Фото без опису

Володимир Романович Тетерський наголосив на активізації проведення   заходів по ремонту, впорядкуванню території стадіону, якісної підготовки футбольного поля  тощо, розуміючи важливі умови для фізичного і духовного розвитку молоді та популяризацію спорту та здорового способу життя.

- Тож відновлення спортивних об’єктів – це наш вклад в майбутні великі досягнення наших спортсменів,- сказав міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних