Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ЗУСТРІЧ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА ТЕТЕРСЬКОГО З ПРЕДСТАВНИКАМИ MCI GRUP

Дата: 04.04.2019 16:16
Кількість переглядів: 1350

4 квітня в приміщенні Радомишльської міської ради відбулась  зустріч міського голови Володимира Тетерського з польськими представниками інвестиційного холдингу MCI GRUP.

MCI Group - бізнес-орієнтована консультаційно-інвестиційна компанія, діючий, потенційний бізнес-партнер, бізнес-консалтинг та інвестиційні проекти, та яка пропонує своїм партнерам різноманітні фінансові рішення.

Серед учасників були представники Брусилівської, Коростишівської, Вишевицької, Потіївської об’єднаних територіальних громад та депутат Житомирської обласної ради Анатолій Павленко. Метою зустрічі стало обговорення стану реалізації спільних інвестиційних проектів  у сфері переробці сміття та енергоефективності. Їх програмою по переробці сміття зацікавились такі країни, як Австралія та Арабські Емірати.Фото без опису

Радомишльський район знаходиться у вигідному геодезичному положенні – поруч і Київ і Житомир. Тому побудова сміттєпереробного заводу може буде вигідним проектом для всіх навколишніх громад. Адже проблема вирішення утилізації та переробки відходів одна з надважливих.

Присутні на зустрічі розуміли, що надзвичайно важливим для залучення іноземних інвестицій є правильний підхід місцевої влади до прямих інвестицій, а у цьому випадку це має бути таке собі об’єднання громад. Представники громад усвідомлюють те, що неможливо залучити іноземні інвестиції без відповідного інвестиційного клімату.

В ході зустрічі сторони дійшли згоди щодо підписання  Меморандуму про співпрацю. Документом передбачається координація спільних зусиль у вирішенні проблеми управління і переробки твердих побутових відходів на території громад, будівництві сміттєпереробних потужностей, впровадження енергоефективних заходів в забезпеченні освітлення населених пунктів.

Фото без описуУчасники підкреслили, що мають спільні наміри будувати довготривалі ділові відносини на основі рівності, партнерства та в інтересах кожної зі сторін.

"Щиро сподіваюсь, що закладені у Меморандумі цілі та зобов'язання будуть виконані в повному обсязі. Використання новітніх технологій у переробці сміття вкрай актуальне для громади, тому ми відкриті до співпраці, обміну відповідним досвідом між регіонами та фахівцями", – наголосив Володимир Тетерський.Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних