Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Громада живе своїм життям

Дата: 04.04.2019 11:23
Кількість переглядів: 1506

Забезпечення чистоти вулиць, організація роботи з вивезення та утилізації побутових відходів є одним із основних напрямків роботи  Радомишльської міської ради та стоїть на постійному контролі міського голови Володимира Тетерського.

Так, Радомишльська міська рада продовжує втілювати програму роздільного сортування сміття та забезпечує населені пункти сміттєвими контейнерами. Встановлені 32 контейнери на вулицях нашого міста забезпечили чистоту прилеглих територій, проте не покривала необхідну потребу жителів нашого міста у їх кількості. Тому, було прийнято рішення про придбання 30 таких контейнерів, які будуть встановлені на вулицях м. Радомишль.  На черзі – забезпечення такими контейнерами і сільські населені пункти громади.

Ще однією проблемою була відсутність громадської вбиральні у центральній частині міста. На звернення громадян  було прийнято спільне рішення депутатами районної та міської рад про придбання комплексної громадської вбиральні та встановлення її біля районного управління праці та соціального захисту населення. Також придбано шість туалетів модульного типу, які заплановано встановити в громадських місцях для мешканців та гостей міста: у парку та біля міського Будинку культури (колишній кінотеатр).

Для очищення доріг та тротуарів закуплено поливально-мийний  автомобіль, який оснащений додатковими механізмами, що дозволять комплексно застосовувати таку техніку для утримання чистоти вулиць нашої громади. У літній період такий автомобіль забезпечуватиме поливання  доріг та зменшуватиме концентрацію пилу у повітрі, а дороги захистить від руйнування. У зимовий період буде залучений до посипки проїжджої частини  сумішшю сілі та піску та снігоприбирання. Це значно полегшить працю комунальників та прискорить упорядкування автошляхів у зимовий період.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних