Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбувся звітний концерт Радомишльської музичної школи

Дата: 04.04.2019 11:19
Кількість переглядів: 1366

Наближається кінець навчального року. Саме час для підведення підсумків, саме час відзвітувати перед громадою за діяльність  Радомишльської музичної школи протягом навчального року.

Таким звітом і став, вже традиційно, концерт учнів та викладачів школи, який відбувся 22 березня 2019 року в приміщенні Радомишльської музичної школи.

В музичній школі навчають дітей розуміти музику, виховувати в собі естетичний смак, вміння відокремлювати високе мистецтво від недосконалого виконавства. Саме викладачі допомагають піднести рівень музичної освіченості учнями.

     На початку свята директор школи Вадим Барановський відмітив, що учні Радомишльської музичної школи тримають високу виконавську планку, а підтвердженням цього є різноманітні перемоги не тільки в регіональних, обласних та Всеукраїнських, а й і у Міжнародних конкурсах за 2018-2019 навчальний рік. Директор школи вручив нагороди переможцям конкурсів. Наприкінці свого виступу Вадим  Олександрович відмітив, що у школі працює згуртований педагогічний колектив, завдяки якому і відбувається звітний концерт. Саме такі концерти відіграють велику роль у вихованні дітей, прищеплюють любов до мистецтва музики, любов до прекрасного.

Звітний концерт – свято мистецтва, головна подія навчального року, шлях до якого лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю, наполегливість і тому участь в ньому беруть найкращі вихованці школи. Програма концерту складалася з яскравих вокальних, інструментальних творів у виконанні  учнів та творчих колективів школи.

Першими виступили лауреат обласних, Всеукраїнських та міжнародних конкурсів – капела бандуристів «Калинка» (керівник Л.П.Головань). Далі дарували присутнім свої виступи: хор учнів молодших  класів (керівник В.І.Герасименко), Нагорний Ілля, Ірійчук Борис, дует баяністів у складі: Вигодованця Серафима та Вигодованця Димитрія,  ансамбль учнів старших класів, хор учнів старших класів (керівник Волинець Т.Г.), переможці обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів – Вдовенко Єлизавета, Лук’янчук Даніїл, Хаткова Анна, Домбровська Софія, Бродовська Марія, Литвиненко Роман, Сизова Марія, Дірєєв Олександр, Лазаренко Юлія, інструментальне тріо  бандуристів  у  складі:  Домбровської Софії, Бродовської Марії та Діхтяра Максима, дует скрипалів у складі: Литвиненка Романа та Духніча Владислава, ансамбль «Фантазія» (керівник Литвинчук А.В.), а також фортепіанний дует викладачів школи: Світлани Барановської та Романа Піхтелева.

Глядачі, своїми оплесками, високо оцінили якість підготовки виступів всіх виконавців на сцені!

Контингент музичної школи на сьогодні складає 209 учнів, яких навчають 25 фахівців за напрямками: фортепіано, народні, струнні, духові інструменти та музично-теоретичні дисципліни. В школі працюють творчі колективи – як  дитячі,  так  і  ансамблі  викладачів.

Школа живе та виховує нове сучасне покоління музикантів, які з гідністю і надалі будуть розвивати музичне мистецтво.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.