Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

101 інформує

Дата: 02.04.2019 12:00
Кількість переглядів: 1627

ПОЖЕЖА У СЕЛІ ГОРОДЧИН НА РАДОМИШЛЬЩИНІ

02 квітня 2019 року на пункт звязку 16 державної  пожежно-рятувальної частини (м. Радомишль)  о 13 год. 13 хв. поступило повідомлення про те, що на відкритій території приватного домоволодіння          с. Городчин, вул. Центральна, 2,  горить літня кухня та полум’я перекинулось на житловий будинок.

На гасіння пожежі було направлено одне відділення 16 ДПРЧ (м. Радомишль). Прибувши до місця пожежі о 13 год 45 хв рятувальники встановили, що на відкритій території приватного домоволодіння с. Городчин, вул. Центральна, 2, горить житловий будинок та господарча споруда, літня кухня вже знищена, суха трава вигоріла на площі 0,1 га.

Внаслідок пожежі було знищено суха трава на відкритій території приватного домоволодіння на площі 0,1 га, літня кухня, житловий будинок, господарча споруда, речі домашнього вжитку.

Час локалізації – 16 год 10 хв, час ліквідації – 17 год  55 хв. Відстань до місця пожежі – 25 км.

Як вдалося з’ясувати рятувальникам при огляді місця події, що  пожежа розпочалася з на відкритій території приватного домоволодіння         с. Городчин, вул. Центральна, 2, де випалювали суху рослинність. При усному опитуванні власників встановлено, що за день до того і того дня вони випалювали суху траву. Ймовірно, не впевнившись у тому, що трава вже не горить, пішли додому. Суха вітряна погода сприяла поширенню вогню у напрямку вітру до літньої кухні, повністю охопивши яку перекинувся на житловий будинок, а згодом і на господарчу споруду.

За словами ж самих власників, того дня вони перебували вдома за адресою  с. Городчин, вул. Центральна, 10, та побачили, що з їхнього приватного домоволодіння за адресою с. Городчин, вул. Центральна, 2, йде густий темний дим. Коли прибігли на місце події то побачили, що вогнем охоплена повністю літня кухня та вогонь перекидається на житловий будинок, який розташований впритул. Жінка викликала службу порятунку.

З метою недопущення подібних випадків рятувальники наполягають не залишати без нагляду відкритий вогонь та не спалювати суху рослинність. Насамперед слід потримуватися правил пожежної безпеки під час сухостою. Давайте будемо разом боротися з чисте та безпечне майбутнє!

 

Повідомила: провідний інспектор Радомишльського РС

лейтенант служби цивільного захисту Гончаренко Я. В.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних