Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Малинське відділення Фонду соціального страхування України у Житомирській області повідомляє

Дата: 26.03.2019 14:27
Кількість переглядів: 1039

     Упродовж 2018 року Малинським відділенням Фонду соціального страхування України у Житомирській області зареєстровано 6 потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві, 3 з яких з можливою інвалідністю та 2 професійні захворювання. На обліку у відділенні знаходиться 240 осіб з інвалідністю трудового каліцтва. Для всіх потерпілих Фонд здійснює компенсацію втраченого за період тимчасової непрацездатності заробітку, оплату лікування в закладах охорони здоров’я та у разі встановлення МСЕК стійкої втрати професійної працездатності фінансує щомісячні страхові виплати і одноразові допомоги, медичні та соціальні послуги.

Серед причин виробничих нещасних випадків переважають організаційні причини – це  невиконання вимог інструкцій з охорони праці, невиконання посадових обов’язків, порушення технологічного процесу тощо.

Нажаль, наразі роботодавці скорочують витрати на охорону праці і промислову безпеку, що збільшує ймовірність виникнення нещасних випадків та аварій на виробництві, профзахворювань і погіршення стану здоров'я працюючих. Тому цього річ до плану перевірок стану профілактичної роботи та охорони праці включено підприємства, що не подбали про безпеку праці, а саме – не провели атестацію робочих місць за умовами праці, не провели медогляди, підприємства, які мають шкідливі і небезпечні фактори, та де існують факти нещасних випадків  за якими роботодавець не проводив розслідування.

Тож, шановні керівники підприємств, установ, організацій дбайте та покращуйте стан охорони праці на виробництві, дотримуйтесь норм безпеки праці.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.