Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбулося свято комунальників

Дата: 18.03.2019 09:41
Кількість переглядів: 1429

 

Щоденно користуючФото без описуись житлово-комунальними, побутовими послугами,  люди сприймають їх як належне, часто не замислюючись над тим, що за звичними зручностями стоїть  цілодобова самовіддана праця працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, до того ж  у будь-яку пору року, у будні та свята. Саме вони створюють комфорт і затишок, від якого у великій мірі залежить працездатність людей, їх здобутки на виробництві, словом – добробут.

Щорічно у третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Це особливий день для всіх працівників цієї надважливої галузі, адже в цей день вони отримують слова вдячності за свою нелегку працю.

15.03.2019 року напередодні та з нагоди професійного свята, працівники й ветерани галузі житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення приймали щирі вітання. Урочистий захід відбувся в міському Будинку культури, участь в якому взяли міський голова Володимир Тетерський, голова районної ради Олександр Потієнко, начальники комунальних служб міста.

Вітаючи працівників комунальної галузі з професійним святом, міський голова зазначив, що галузь має ще чимало проблем, сьогодення ставить перед нами нові завдання. Сьогодні ж працівники ЖКГ роблять усе, щоб нести людям комфорт і затишок, щоб на наших вулицях було чисто й охайно. Він подякував за нелегку та вкрай необхідну справу, яку повсякденно виконують працівники комунальної галузі, надаючи повноцінні послуги мешканцям нашого району й міста. Побажав всім здоров’я, щастя, добробуту й сил для нових трудових здобутків, щоб зробити ще привабливішим наше місто й рідний край.  До слів привітання також долучився голова районної ради О.Потієнко, директор МКП "Благоустрій міста" О.Гангальський, директор МКП "Водоканал" Р.Демчук.

Традиційно кращих працівників підприємств житлово-комунального господарства міста за вагомий особистий внесок у розвиток галузі, високу професійну майстерність, добросовісне ставлення до обраної справи, нагородили Почесними грамотами міської та районної рад, райдержадміністрації та Подяками МКП "Водоканал".

Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт, за участю працівників міського Будинку культури, тріо "Фора" та студії сучасного танцю"Силует", створивши святковий настрій для всіх присутніх у залі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних