Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Дотація для господарств населення

Дата: 13.03.2019 09:51
Кількість переглядів: 456

Фото без описуВідділ агропромислового розвитку Радомишльської РДА інформує, про те, що надання і використання коштів з обласного бюджету, що спрямовуються господарствам населення для виплати часткового відшкодування вартості закуплених племінних  телиць,  нетелей, корів придбаних господарствами населення у племінних заводів, племінних репродукторів на території області і за її межами у розмірі половини вартості придбання, але не більше 10 000 грн. за голову.

Надання та використання коштів з обласного бюджету, що спрямовується господарствам населення для виплати відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння, придбаних господарствами населення у сумі рівній вартості придбання, але не більше 7 000 грн. за одиницю, один раз у 5 років.

Надання та використання коштів з державного бюджету, відповідно до постанови КМУ №110 від 30.01.2019 року «Про внесення змін до постанови КМУ від 7 лютого 2018 року №107».

Дотація за молодняк надається на безповоротній основі фізичним особам за утримання ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняка великої рогатої худоби до тринадцяти місячного віку, який народився у господарствах  фізичних осіб ,а також набутий шляхом його переміщення від інших власників.

Дотація за молодняк, який народився у господарствах фізичних осіб надається за кожні чотири місяці його утримання наростаючим підсумком з урахуванням віку молодняка:

  • від одного до п′яти місяців – 300 гривень за голову;
  • від п′яти до дев′яти місяців -  700 гривень за голову;
  • від п′яти до тринадцяти місяців -1500 гривень;

Дотація за молодняк , набутий шляхом його переміщення  від інших власників, надається за кожні повні чотири місяці утримання в такому господарстві від дати переміщення до досягнення ним тринадцяти місячного віку.

Загальний обсяг дотації за молодняк становить 2500 гривень із розрахунку на одну голову молодняка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних