Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

СПОРТИВНІ НОВИНИ.Відбулися збори представників команд Житомирщини

Дата: 28.02.2019 14:54
Кількість переглядів: 925

Фото без опису20 лютого у Житомирі в конференц-залі готелю «Україна» відбулися збори представників команд, які бажають взяти участь в Кубку, Чемпіонаті та Першості Житомирської області з футболу сезону 2019 року.

На зборах керівництво федерації футболу разом із представниками команд обговорили Регламент Чемпіонату й Першості Житомирщини, узгодили заявковий період і дати початку Кубку, Суперкубку, Чемпіонату та Першості області.

Початок попереднього раунду Кубку Житомирської області «Пам’яті Героїв Небесної Сотні» відбудеться 6 квітня. Команди, які планують брати участь у турнірі повинні до 15 березня надати підтвердження про участь, а до 22 березня зробити заявку.

Відзначимо, що вже підтвердили участь у Кубку області команди, які не грали в Чемпіонаті й Першості сезону 2018 – ФК «Лугини», ФК «Технофон» (Любар), «Сокіл» (с. Березівка, Любарський р-н) і ФК «Нова Чортория» (Любарський р-н). Також зауважимо, поєдинки чвертьфіналу та півфіналу розіграшу Кубку області будуть проходити по середам.Фото без опису

Суперкубок між ФК «Мал» (Коростень) та ФК «Полісся» (Ставки) буде розіграно 1 травня, місце та час гри буде оголошено пізніше на нашому сайті.

Чемпіонат і Першість Житомирської області розпочнуться 4 травня. Прийом заявок триватиме до 10 квітня.

Нагадаємо, що ФК «Сокіл» (Житомирський р-н), ФК «Керамік» (Баранівка), ФК «Арсенал-ДЛГ» (Овруч) та ФК «Агролайф» (Попільнянський р-н) поповнили склад Чемпіонату області. У Першості області відновить боротьбу ФК «Зоря-Енергія» (Романів), а також з’являться «нові обличчя» –              ФК «Радомишль» й ФК «Хорошів».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних