Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбувся конкурс молодіжних проектів

Дата: 28.02.2019 10:23
Кількість переглядів: 1013

Цієї середи, 27 лютого, у міському Будинку культури відбувся конкурс молодіжних проектів «Моя Радомишльщина». Це спільний проект Радомишльської міської ради та районної ради за участі міського відділу культури.

Протягом місяця бажаючі з усього районну подавали свої проекти, які, на їх думку, покращать вигляд міста та населених пунктів, як громади так і  району, стануть привабливими для туристів. За рішенням конкурсної комісії були відібрані кращі проекти, що взяли участь у голосуванні. Серед них: «Спортивний майданчик», «Збірка нарисів з історії Радомишльщини», «Світлофор», «Шкільні куточки виставки «Боротьба за волю», «Мальовничий Радомишль», «Вітальна зона «Я люблю Радомишль», «Імпровізований амфітеатр».  Також були представлені два позаконкурсних проекти: «Поляна казок» в міському парку та «Радомишль у мініатюрі».

Які це проекти? Проекти, що хвилюють нашу молодь, пов’язані з безпекою руху громадян, здоровим способом життя, історичним минулим нашого краю, мистецтвом тощо. Це доводить - наша молодь переймається своїм майбутнім та пов’язує своє життя  з рідним краєм.

Ведуча заходу, Ірина Жарук, начальник відділу культури міської ради, коротко розповіла про представлені конкурсні роботи. Після чого молодь у залі мала змогу проголосувати за вподобаний ними проект.

За результатами голосування переміг проект  «Спортивний майданчик» Веніаміна Олійника (гімназія) та Івана Кримова (ЗОШ №3). Кожен учасник конкурсу проектів отримав грамоту та подарунок від Радомишльського міського голови Володимира Тетерського та голови районної ради Олександра Потієнка. А переможці були нагороджені сертифікатом на отримання стипендії протягом року в сумі  шість тисяч гривень.

Молодь мала змогу задати будь яке питання керівникам міста та району та отримати відповіді.  Володимир Романович Тетерський та Олександр Леонідович Потієнко запевнили присутню молодь, що проекти, які взяли участь у конкурсі, можуть бути втілені в життя так як є цікавими та змістовними.

Це перший відкритий діалог влади та молоді, який стане традиційним, адже думка молоді надзвичайно важлива, їм розвивати та покращувати  свої громади, вулиці рідних міст та сіл.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.