Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Радомишлі засідала Рада Регіонального розвитку

Дата: 26.02.2019 15:31
Кількість переглядів: 1571

Фото без опису25 лютого у Радомишльській об’єднаній територіальній громаді  відбулося виїзне засідання  Ради Регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації, за головуванням  голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича, та за участі Радомишльського міського голови Володимира Тетерського, голови райдержадміністрації Світлани Ковальчук.

         На засідання були запрошені актив об’єднаної територіальної громади: представники трудових колективів, громадські активісти, представники політичних партій, депутати всіх рівнів. Вони обговорювали основні аспекти перспективного плану розвитку Житомирської області 2019 – 2021 років.

          Перед присутніми виступив Ігор Петрович Гундич, який розповів про досягнення Житомирщини за попередні  три роки.

Фото без опису

         «Всі позитивні зміни - це результат спільної роботи, в результаті політичної волі Президента, яку він надав для втілення всіх реформ на території  України у тому числі Житомирщини. Це й підтримка Уряду. І зрозуміло, коли ця робота командна, коли ми йдемо пліч-о-пліч і є взаєморозуміння - тоді добре розповідати про досягнення і будувати плани на найближчі роки», – зазначив Ігор Гундич.

         У своїй промові він наголосив на основних аспектах розвитку області за три роки: децентралізація, енергоефективність, медицина, нова українська школа, обладнання кабінетів фізики, математики, хімії та біології, географії; розвиток культури та спорту, боєздатна армія, шкільний автобус та інше.

Про позитивні зміни, що відбулися за рік, після утворення Радомишльської ОТГ, коротко розповів  міський голова Володимир Тетерський.

Фото без опису

Присутні мали змогу задати питання очільнику області – благоустрій, питання Української православної церкви, соціальний захист пенсіонерів та незахищених верств населення; та внести пропозиції до перспективного плану розвитку Житомирської області на 2019-2021 роки, а саме:

- ремонт доріг;

- теплосанація освітніх закладів;

- шкільний автобус та інше.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

По завершенню Ради Регіонального розвитку голова ОДА ознайомився з ходом реконструкції спорткомплексу «Динамо».

«Зі старого занедбаного об‘єкту вже невдовзі перетвориться в сучасний і комфортний спорткомплекс та стане одним зі знакових символів змін в спортивному житті Житомирщини,»- наголосив Ігор Петрович. Дав доручення прискорити роботу над проектом благоустрою та його реалізацією, щоб сучасний об‘єкт мав належну територію.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних