Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

РЯТУВАЛЬНИКИ НАГАДУЮТЬ ГРОМАДЯНАМ ПРО ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ В ПОБУТІ

Дата: 21.02.2019 09:38
Кількість переглядів: 1145

20 лютого 2019 р. на території Кочерівської сільської ради було проведено комплексно-профілактичне відпрацювання, оскільки за останній рік тут виникло 10 пожеж, в тому числі виявлений один загиблий. 

Рятувальники  здійснили подвірні обходи тих верств населення, в оселях яких, згідно статистики, найчастіше трапляються пожежі: багатодітних сімей, одиноких та пристарілих громадян, а також родини, в яких зловживають алкоголем.

Напривеликий жаль, в даному населеному пункті більшість пожеж траплялося через необережне поводження з вогнем, внаслідок чого відбувалося загорання сухої трави, а також внаслідок короткого замикання електропроводки.

З людьми велися роз’яснювальні бесіди, наголошувалося на основних причинах і жахливих наслідках пожеж. Крім того, було здійснено перевірку протипожежного стану житлових будинків найнезахищеніших верств населення, надано відповідні рекомендації щодо усунення виявлених недоліків. Основну увагу було приділено експлуатації пічного опалення та цілісність електромережі по всій хаті. Наприкінці мешканцям було вручено пам’ятки щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Більшість мешканців, в чиї оселі завітали рятувальники, живуть в одному будинку на кілька господарів чи без належних умов для проживання. Проте неабияк вразило те, що одинокі та пристарілі громадяни дбають про свої оселі та дотримуються норм пожежної безпеки.

Організатори відпрацювання сподіваються, що даний захід позитивно вплине на суспільну думку щодо необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності у побуті, через що уже незабаром кількість пожеж, зареєстрованих на території Радомишльського району, зменшиться.

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних