Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

КІКБОКСИНГ. WAKO 2019

Дата: 21.02.2019 09:29
Кількість переглядів: 1437

19–20 січня у рамках патріотично-виховного проекту «Житомирська слава» та присвячені 100-річчю створення Директорії Української Народної Республіки відбувся відкритий чемпіонат Житомирської області з кікбоксингу WAKO, який проходив у дитячо-юнацькій спортивній школі «Авангард» м. Житомира

У змаганнях взяла участь команда Радомишльської ДЮСШ. Загалом у чемпіонаті прийняло участь 140 бійців. За нагороди чемпіонату боролися кікбоксери з Бердичіва, Житомира,  Коростеня, Києва, Радомишля, Рівного та Ковеля.

На початку змагань перед спортсменами та вболівальниками виступили представники військово-історичного клубу «Повстанець» з Києва та Житомирської міської федерації кікбоксингу, які розповіли спортсменам про діяльність Директорії УНР, її боротьбу з більшовиками, продемонстрували тогочасну зброю, військову екіпіровку, а також закликали молодь вчити історію і боротися як одна команда, бо лише тоді можна перемогти.  А настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору отець Богдан привітав зі святом Вохреща та окропив святою водою.

«Морально-вольові якості: сміливість, мужність терпіння до болю, наполегливість треба виховувати. Дитина з ними не народжується. Ми їх виховуємо. Завдання чемпіонату – формування складу збірної Житомирської області для участі в чемпіонаті України з кікбоксингу, що відбудеться у Броварах в квітні 2019 року», – розповів головний тренер збірної України з кікбоксингу WAKO В’ячеслав Гопанчук.

З чудовим настроєм та бажанням перемоги наші кікбоксери відмінно виступили та довели свою майстерність та вправність до нових переможних стартів у 2019 році.

 За результатами чемпіонату місця серед учасників посіли:

1 – місце; Соловйов Андрій, Волинець Аліна, Марченко Ярослав, Пилькевич Владислав,  Яковець Олександр, Малицький Віталій, Гаєнко Артем, Оладько Олег, Бейтан Анастасія.

 2 – місце; Виноградов Владислав, Поліщук Тимур, Нагорний Олександр, Фролов Артур, Шикунов Нікіта, Целованський Ярослав, Генюта Валерія.

3 – місце; Зозуля Віктор, Новицький Радомир.

      Цей чемпіонат чудовою підготовкою та аналізом з підготовки  бійців до чемпіонату України серед школярів та студентів, який відбудеться у лютому 2019 році.

Вітаємо наших спортсменів з перемогами!

 

Тренер-викладач                                       С.І.Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.