Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошення про проведення громадських слухань

Дата: 18.02.2019 15:28
Кількість переглядів: 823

 

22 березня 2019 року о 10 годині в адмінприміщенні Радомишльської міської ради за адресою: Соборний Майдан, 12, м. Радомишль, Житомирська область, будуть проводитись громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації:

Детельний план території земельної ділянки площею 0,0030 га, за адресою:  вул. Цегельна, ряд 4, м. Радомишль, Радомишльський район, Житомирська область для визначення містобудівних потреб будівництва індивідуального гаража  в межах населеного пункту.

Детельний план території земельної ділянки площею 0,0024 га, за адресою:  вул. Велика Житомирська, 37, м. Радомишль, Радомишльський район, Житомирська область для визначення містобудівних потреб будівництва індивідуального гаража  в межах населеного пункту.

Детельний план території земельної ділянки площею 0,1000 га, за адресою:  вул. Івана Франка, м. Радомишль, Радомишльський район, Житомирська область для визначення містобудівних потреб будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах населеного пункту.

 Детельний план території земельної ділянки площею 0,1000 га, за адресою:  вул. Отамана Орлика, 46, м. Радомишль, Радомишльський район, Житомирська область для визначення містобудівних потреб будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах населеного пункту.

Детальні плани території розроблені ФОП Мойсієнко Г. В.  Відповідно до законодавства, замовником містобудівної документації є виконавчий комітет Радомишльської міської ради.

Детельний план території земельної ділянки площею 0,1000 га, за адресою:  провулок Незалежності, 6, м. Радомишль, Радомишльський район, Житомирська область для визначення містобудівних потреб будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах населеного пункту.

Детальний план території розроблений ФОП Тичина Н. В..  Відповідно до законодавства, замовником містобудівної документації є виконавчий комітет Радомишльської міської ради

З текстовою та графічною частинами проекту містобудівної документації можна ознайомитися у відповідному порядку за адресою: Соборний Майдан, 12, м. Радомишль, Житомирська область (адмінприміщення міської ради).

Строк ознайомлення, подання письмових пропозицій та зауважень до детального плану від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань – з 19.02.2019 року до 21.03.2019 року.

Пропозиції приймаються за вищевказаною адресою та додатково телефоном (04132) 4-25-55.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.