Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Міський голова зустрівся з Іриною Коляденко, бронзовою призеркою Чемпіонату Світу з вільної боротьби

Дата: 08.01.2019 12:04
Кількість переглядів: 897

Фото без описуУ Новорічні свята Володимир Романович Тетерський, Радомишльський міський голова, зустрівся з  бронзовою призеркою Чемпіонату Світу з вільної боротьби Іриною Коляденко. Першим тренером юної чемпіонки був Руслан Козенко, а перші кроки до олімпу вона робила в дитячій юнацько-спортивній школі нашого району.

Чемпіонка світу розповіла про свої сходинки до спортивного олімпу, в якій боротьбі їй дістались ці перемоги. Ірина розповіла, що серйозною суперницею для неї була американка, яка друга у світовому рейтингу серед дорослих.

Володимир Романович, Ірина та Руслан обговорили аспекти розвитку  вільної боротьби та спорту в цілому в нашій громаді. Чемпіонка разом з своїм першим тренером подякували міському голові за підтримку спортсменів, як юних так, і досвідчених, а також пообіцяли нових перемог.

Ірина Коляденко прийшла до ДЮСШ в одинадцять років. Перше змагання її пройшло в м. Коростишів, але  перемогу вона там не здобула, а поразка лише загартувала маленьку спортсменку. І вже на чемпіонаті Житомирської області серед кадетів вона здобула перемогу. На світовий рівень Ірина вийшла в 2016 році у складі Національної збірної у  м. Бухарест, де зайняла І місце. В минулому році вона здобула на Світовому рівні дві бронзових медалі. Зараз Ірина проходить реабілітацію, навчається у Тернопільському виші, тренується в м. Ірпінь та готується до нових змагань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних