Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Футбольне свято підбиття підсумків сезону

Дата: 26.12.2018 09:49
Кількість переглядів: 741

Немає такої людини в світі яка б не любила футбол. У кожному куточку світу знають цю гру, спостерігають за нею на стадіонах та біля екранів телевізорів. Немає такого хлопчика який би в дитинстві не ганяв м’яча у дворі. Але це свято не лише чоловіків. Останні десятки років цей вид спорту полюбляють жінки, як в якості гравців так і в якості вболівальників.

          У нашій громаді футбол люблять всі: від малку до велика, грають як в літку так і взимку. Підтримують улюблені команди та спостерігають за їх перемогами.

Тому у п’ятницю, 21 грудня, у міському Будинку культури відбулося  футбольне свято - підбиття підсумків футбольного сезону 2018 року. В залі зібралось чимало шанувальників цього виду спорту, гравці минулих років та  футболісти, які сьогодні популяризують футбол, а також вболювальники.

На  урочистості завітали голова Житомирської обласної федерації футболу Руслан Павлюк, перший заступник голови Віктор Радушинський і заступник голови федерації Володимир Дорошенко; народний депутат України Павло Дзюблик, депутат обласної ради Анатолій Павленко.

Всіх присутніх в залі привітав міський голова Володимир Тетерський. Про футбольні здобутки цього року розповідав Олег Соболевський, перший заступник міського голови, член комітету арбітрів Асоціації футзалу України, голова контрольно-ревізійної комісії Асоціації футзалу України, арбітр національної категорії Асоціації футзалу України.

На святі відмітили кращих гравців сезону, ветеранів футболу, тренерів.

А яке свято без подарунків. Подарунки вручали  міський голова Володимир Тетерський, народний депутат Павло Дзублик, депутата обласної ради Анатолій Павленко, депутат міської ради Олександр Куцько, голова обласної федерації футболу Руслан Павлюк, якій передав Подяку Федерації футболу України президенту команди «Полісся» (Ставки) Валерію Лосю, яка перемогла в Чемпіонаті Житомирської області 2018, відзначив кращого гравця чемпіонату області Максима Постолатьєва («Полісся») та кращого воротаря чемпіонату Івана Крикніна («Полісся»). Свої нагороди також отримали і ветерани футболу,

А також подарунки отримали отримали селищний голова с. Біла Криниця Олег Генюта, голова Вишевицької ОТГ Сергій Гаврутенко, президент футбольної команди «Метеор» (Нова Буда) Анатолій Кобилянський, капітан ветеранської команди ФК «Радомишль» Сергій Ходаківський, тренер ФК «Полісся» с. Ставки Орест Максимів для Ставецької школи. Футбольні м’ячі отримав голова районної федерації футболу Сергій Борецький для розвитку дитячо-юнацького футболу в районі, футбольні сітки отримали команди нашої громади та району.

Приємності на цьому не закінчувалися. Для присутніх в залі була проведена безкоштовна лотерея від спонсорів: ПП С. Баньков магазин "1000 дрібниць", ФОП М. Ващук ( кондитерські вироби), ПП А. Гуленко (фруктовий сік),  ДП "Радомілк" А. Дургорян ( молочна продукція). Організатори свята щиро вдячні за підтримку та сподіваються на подальшу співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.