Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Радомишльській громаді визначено найкращого читача бібліотеки 2018 року

Дата: 18.12.2018 10:24
Кількість переглядів: 659

В стінах КЗ «Публічна бібліотека – медіатека» пройшов найулюбленіший конкурс юних читачів «Найкращий читач бібліотеки 2018 року». На основі спостережень і перевіривши читацькі формуляри було визначено 7 найактивніших читачів бібліотеки. Переможці були нагородженні у різних номінаціях.

Коваленко Олександра учениця 7 класу, ліцей № 1 нагороджена в номінації «Книжковий гурман», вона дуже вимогливо ставиться до вибору книг.

Савицька Вікторія  учениця 9 класу ліцей №1 номінація  «Прем’єр – читач» - полюбляє книжкові новини, і є давнім і вірним  другом бібліотеки.

Цвік Вікторія учениця 10 класу гімназії, нагороджена в номінації «Читач – бібліофіл», пристрасний любитель книжок. А ще вона щирий патріот нашої держави, бо читає книги тільки на українській мові.

Гура  Інна учениця 9 класу ЗОШ №3 в номінації «Бібліомарафонець», найбільше прочитано книг, журналів ,газет. Інна також давній і вірний друг бібліотеки.

Волошин Олександр учень  6 класу ЗОШ № 3 нагороджений в номінації «Книжковий однолюб», він любить читати книги одного жанру. Саша відповідально  ставиться до читання, нотує цікаву інформацію і отримує від читання задоволення.

Литвиненко Вікторія учениця 8 класу ЗОШ №3 нагороджена в номінації «Шанувальник книг». Віка гармонійно поєднує книги для душі і навчання, а ще вона стала прикладом для запису до бібліотеки її меншої сестри.

Гуляєва Софія учениця  ЗОШ № 5 нагороджується в номінації «Бібліотечний активіст». Вона не тільки багато читає, а й є волонтером бібліотеки.

Читайте ,читайте ,читайте! На сьогодні нічого мудрішого за книгу люди поки що  не придумали. Вона завжди веде нас за собою, надихає жити, вчить бути мудрими, добрими, справедливими. Читайте, і нехай у вашому житті не буде жодного дня, прожитого без книги.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних