Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

НА ПІДТРИМКУ ЗАХОПЛЕНИХ МОРЯКІВ У РАДОМИШЛІ ПІДНЯЛИ ПРАПОР ВМС ЗСУ

Дата: 14.12.2018 14:19
Кількість переглядів: 556

Фото без опису25 листопада 2018 року українські катери і буксир здійснювали плановий перехід між українськими портами з Чорного в Азовське море в рамках ротації сил. Відповідно до Конвенції ООН з морського права та статті 2 Договору між Україною та РФ про співробітництво у використанні Азовського моря та Керченської протоки вони мали право вільного проходу. Натомість Російська Федерація обстріляла та захопила військові кораблів України разом з українськими військовослужбовцями.

У Радомишлі, на підтримку українських моряків, підняли прапор Військово-морських сил України біля будівлі міської ради. У такий спосіб громада вирішила підтримати 24 українських моряків, незаконно заґратованих у Росії.

Як зазначив міський голова Володимир Тетерський, сьогодні вся українська і світова спільнота спостерігає за українськими моряками, які були обстріляні військом Російської Федерації і потім віроломно захоплені. Держава робить все, щоб звільнити наших хлопців з полону.

Звільнення наших воїнів з 25 листопада є головним завданням усіх гілок влади Української держави. Скоординовано працюють особисто Президент України Петро Порошенко, перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, Міністерство закордонних справ, Міністерство юстиції, Міністерство з питань тимчасово окупованих територій, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Денисова, Міністерство оборони України, Генеральний штаб Збройних Сил України, органи прокуратури, органи місцевої влади і самоврядування, спеціальні служби, волонтери, правозахисники, інші визначені структури держави за підтримки громадянського суспільства.

Сьогодні вся Україна долучилась до акції. Ця інформація, ми впевнені, дійде до наших моряків,  вони повинні відчувати нашу підтримку.

Українська нація сильна духом. Ми переможемо!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних