Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Самоврядовці відзначили День місцевого самоврядування

Дата: 10.12.2018 17:14
Кількість переглядів: 546

7 грудня в міському Будинку культури відбулося святкування Дня місцевого самоврядування. З цієї нагоди зібралися працівники Радомишльської міської ради, депутати міської та районної рад, члени виконкому, представники Вишевицької та Потіївської об’єднаних територіальних громад.

Радомишльській міський голова Володимир Тетерський щиро привітав працівників та ветеранів органів місцевого самоврядування та подякував за самовіддану працю на благо громади, зокрема він сказав:

- «Разом ми  відновлюємо дороги, розвиваємо інфраструктуру, розробляємо проекти , будуємо плани задля процвітання нашої Радомишльщини. Наша робота помітна в кожному куточку громади.

 Сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю з кожним, кому довірено представляти інтереси наших виборців.  Впевнений, що наша сумлінна та віддана праця об’єднуватиме у спільному прагненні зробити Радомишльську об’єднану територіальну громаду справжнім європейським куточком, чистим, охайним і комфортним для людей, що додасть усім нам наснаги на добрі справи, порозуміння задля добра і благополуччя, стане імпульсом для подальшого соціально-економічного розвитку та процвітання, стимулом для досягненням нових здобутків та запорукою збереження миру і злагоди в кожній нашій домівці та Україні вцілому!»

З нагоди свята Володимир Романович Тетерський вручив Почесні грамоти Радомишльської міської ради працівникам місцевого самоврядування, депутатам та членам виконавчого комітету. Також він вручив відзнаку «Почесний громадянин Радомишльської об’єднаної територіальної громади» Володимиру Капранчуку і відзнаки Радомишльської міської ради «За вірність народу України» міським головам, головам Радомишльської районної ради секретарям виконавчого комітету міської ради різних років.

З вітаннями до присутніх звернулись голова районної ради Олександр Потієнко та голова районної державної адміністрації Світлана Ковальчук. Традицією стало в цей святковий день нагороджувати кращих працівників органів місцевого самоврядування Почесними грамотами та Подяками райдержадміністрації і районної ради. Очільники району відзначили ветеранів органів місцевого самоврядування, сільських, селищних голів, секретарів, бухгалтерів, землевпорядників Вишевицької та Потіївської територіальних громад, працівників виконавчого апарату районної ради.

Колектив міського Будинку культури та дитячі колективи міста привітали присутніх святковою концертною програмою.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.